Cikkajánló
Új kategóriával bővült a galéria Vectoros grafika címmel. Amikor időm van, vagy kedvem akkor töltögetem fel a design kellékeket is a galériába, amik eddig az aranymeli.gp-n voltak elérhetőek. Persze
Hello! I’m a hobby designer who loves to do it. I bet orders, but not for free. Most of my themes are mobile-friendly. If you like what I do,
Jaj, de nagyon régen nem hoztam már új bejegyzést. Na, de ma megírtam hármat is. Mostanában nem sok időm van erre. A hétvégén a sok-sok e-mailre is válaszolok majd.
Prémium téma | Zendaya Coleman G-Portálos téma Sosugary Gallery | Jennifer Lawrence téma Szövegdoboz | Kattintásra kijelöli és másolja a szöveget Ingyenes téma | Coppermine Gallery free theme Prémium téma | Sophie Turner WordPress theme
Elrontottam az oldalam egy kóddal

Egy kód beillesztése során eltűnt a portálod tartalma? Nem tudod szerkeszteni? Eltűntek a moduljaid? Kattints ide, hiszen te magad is javíthatod! Ha a portálod szerkesztése során egy hibás kóddal elrontottad az oldaladat, akkor NE ÍRJ A WEBMESTERNEK, hanem kövesd az alábbi útmutatást:
Ha be tudsz jelentkezni a portálodon:

  • A Vezérlő menüben kattints a Hibakereső mód linkre, így a modulok letiltódnak, tehát a vezérlőn kívül nem fog megjelenni több modul a portálodon.
  • Kattints a modulkezelőre, keresd meg a legutoljára szerkesztett modult, és töröld a modulekezelőből, tiltsd le vagy töröld ki belőle szerkesztésnél a hibás kódot.
  • Ezután válts a Vezérlőben Normál módra, és máris rendben lesz a portálod.


Ha nem tudsz bejelentkezni a portálodon:

  • Írd be a böngésződ címsorába az alábbi címet: http://portálod.gportal.hu/hiba
  • Figyelem:A “portálod” szó helyére értelemszerűen a SAJÁT OLDALAD CÍMÉT írd be!  Pl. www.aranymeli.gportal.hu/hiba
  • Ha helyesen írtad be a címet, akkor a saját oldaladat fogod látni üresen, a moduljaidat itt csak a Modulkezelőből érheted el.
  • Jelenetkezz be a portálod belépési adataival!
  • A megjelenő Vezérlő (Root) menüben lépj be a Modulkezelőbe, és tiltsd le vagy töröld azt a modult, amibe a hibás kódot illesztetted. Ha a modulkezelőben a modul feliratához írtad a kódot, azt is könnyedén törölheted.
  • Ha jól csináltad, akkor a portálod címét (http://portálod.gportal.hu) beírva a böngészőablakod címsorába az oldaladat az eredeti, hibamentes állapotában fogod viszontlátni.


BIZTONSÁGI MENTÉS
Mire jó a biztonsági mentés?
Ha egy illetéktelen személy törölné a portálod tartalmát, könnyedén visszaállíthatod.
Ha több adminisztrátor szerkeszti a portálodat, megelőzheted, hogy valamelyik örökre törölje az oldalad tartalmát.
Ha véletlenül kitöröltél egy fontos modult, a biztonsági mentéssel visszaállíthatod.
Ha új dizájnt készítettél a portálodra, de a régi jobban tetszett, könnyedén visszaállíthatod.


Szeretném elmenteni a portálom tartalmát!


Ha szeretnéd elmenteni a portálod aktuális tartalmát és megjelenését, akkor kattints a portálod Vezérlő (Root) menüjében a Biztonsági mentés linkre!
Az Új biztonsági mentés linkre kattintva mentheted el a portálod aktuális állapotát. Összesen 5 biztonsági mentést hozhatsz létre, ha újat szeretnél, a régebbiek közül ehhez legalább egyet törölnöd kell. A biztonsági mentés létrehozása ingyenes.
A Visszaállítás gombra kattintva állíthatod vissza az adott időpontban elmentett portál állapotot. Visszaállítás után az összes biztonsági mentésed megmarad, ezeket utána bármikor felhasználhatod újra. A visszaállítás 5 kreditbe kerül alkalmanként.


FIGYELEM! Törölt portált és törölt fájlokat nem lehet visszaállítani a biztonsági mentéssel!


A cikk a G-portal-os oldal segítség menüjéből származik.
Látogassatok le oda, és nézzetek szét. Rengeteg segítséget találtok ott is.
http://gportal.hu/segitseg

lindadesign Hozzászólások
1 117 megtekintés

Hozzászólások