Cikkajánló
Készítettem egy pro és kontra listát a G-Portál és a HTML oldalak javára is, hogy én hogyan látom a helyzetet. Mind a kettő féle honlapszerkesztésnek vannak előnyei és hátrányai
Egy újabb G-Portálos témát hoztam. Ehhez semmi más nem tartozik csak a CSS kód. Most fejlécet sem készítettem hozzá. A téma a többi között innen letölthető: G-Portál – G-Portálos
Hoztam még kettő darab Sosugary galéria témát, hogy ne csak egy darabból tudjatok válogatni, hanem mindjárt háromból :) A CSS kód átírása egyébként nagyon egyszerű. Kiírtam minden fontos kód
Instagram doboz weboldalra Project dobozok és egy Elit csere effekt Elit csere effekt szöveggel és képekkel Lana Del Rey és Kylie Jenner G-Portálos témák Maisie Williams G-Portálos téma
Képek feltöltése FTP-n keresztül

Nyisd meg a Total Commandered és kapcsolódj a galériádhoz.Ilyesmit kell látnod, ha kapcsolódtál
 


 

A Total Commandered másik oldalában válaszd ki a gépeden azt a mappát, ahol a képeid vannak. Lehetőleg a képeket csoportosítsd külön mappákban.
 


 

Pl.: fotosorozatok, texturak, vegyes_kepek, stb. Az a lényeg, hogy ne legyen a mappának ékezete és ne legyen közte szünet sem! Ha meg vannak a gépeden a képek, akkor töltsünk fel egy mappát a képekkel együtt. Az egész mappát húzd át a galériád albums mappájába! Nekem a bal oldali kép a galéria, a jobb oldali kép pedig a számítógépemen lévő mappák. Kijelölöm a rainbow mappámat, azaz rákattintok jobb egérgombbal.
 


 

A billentyűzeten megnyomom az F5-ös billentyűt. Ez a másolás. Kijön egy kis ablak. Így, ahogy nálam szerepel, nálad is így nézzen ki a kis ablak. Ha minden jó, akkor katt az oké-ra.
 


 


 

Most feltölti a TC a tárhelyedre a képeket. Ez rövidebb-hosszabb idő, attól függően mennyi képet töltesz fel. Ezt az időt várd ki. Ha elkészült, akkor a mappádat már is látod a galériád albums könyvtárában.
Ha nem vagy bejelentkezve a galériába, akkor menj és jelentkezz be! A beállítások menüsorban lesz egy olyan menüpont, hogy csoportos hozzáadás. Na ide kattints kérlek. Most kijön egy ablak, ahol azokat a mappákat látod, amiket a Total Commanderrel feltöltöttél FTP-n keresztül a galériád albums mappájába.
 


 

Itt kattints arra a mappára, amit az előbb feltöltöttél.
 


 

Most egy újabb ablak jön ki. A képeidet látod megnevezés szerint.
 


 

Itt nem kell semmit tenned, csak az oké-ra kattimts! És most kijön a lista képekkel, mindennel együtt.
 


 

Itt most ki kell választanod egy albumot ahova a képek el legyenek helyezve! Én a szivárványos képek albumban fogom tenni a képeket. Ha ez meg van menj a lap aljára és katt ide!
 


 


 


 

Aztán egy ilyen oldalon találod magad:
 


 

Amint látod van pár sor, ahol nincs ott az OK gomb.
 


 

Ez azt jelenti, hogy a képet még nem sikerült betenni a helyére (ez nem minden tárhelyen fordul elő) Ha nálad is előfordul, akkor újra el kell menned a csoportos hozzáadás ikonra, újra ki kell választanod a mappádat és újra hozzá kell adnod a képeidet az albumodhoz. Addig, míg az összesnél az ok gomb lesz látható. Megjegyzem, ami képeket már hozzáadott, azzal nem foglalkozik a galéria, vagy is nem adja hozzá újra. Csak azt adja hozzá, ami elsőre nem sikerült. Ha ez kész, akkor menj és nézd meg a galériádat. Ott vannak a képek.
 

lindadesign Hozzászólások
444 megtekintés

Hozzászólások