2018. 04. 24.Coppermine | Thumbnails képek méretének változtatása egyszerűen
2018. 04. 18.Videó | PNG készítése Photoshop-ban
2018. 04. 17.Coppermine | Eredeti kép megnyitása új lapon és nem új ablakban
2018. 04. 03.Képről szöveg másolása
2018. 04. 02.Coppermine Galéria költöztetése
Coppermine Gallery themes

Coppermine Gallery themes
80 napja
111 néző

WordPress themes

WordPress themes
81 napja
114 néző

G-Portál themes

G-Portál themes
81 napja
67 néző

Tumblr themes

Tumblr themes
81 napja
101 néző

Legfrissebb képek megjelenítése Sosugary Galériában

Végre rászántam magam és elhoztam azt a leírást, amivel a Sosugary Galériába feltöltött legfrissebb képeket meg lehet jeleníteni bármilyen weboldalon és nem csak a G-Portálon. Annyira egyszerű az egész, hogy sok magyarázatot nem is igényel :) Csak 1-2 tippet írok hozzá inkább. Az eredeti leírás ezen az oldalon található meg: http://sosugary.com/latestphotosblock.htm

 

 

Az alap kód így néz ki. A kiemelt rész helyére kell beírni a Sosugary Galéria oldalatok címét. Az oldalcím utáni részt azt meg kell hagyni! Ezt: /cpmfetch/latest.php. Ez felel azért, hogy a képek meg is jelenjenek az oldalon.

 

<iframe width="225" height="330" frameborder="no" scrolling="no" src="http://demo.sosugary.org/cpmfetch/latest.php"></iframe>

 

Ezen az oldalon pedig vannak ajánlott méretek is demóval. Válasszatok egyet és illesszétek be oda a kódot, ahol majd meg fognak jelenni a legfrissebb képek.

 

Fejlécre illesztés: ha a fejlécre illesztitek a képeket, akkor ajánlott ezt a fejléces kódot használni G-Portálon! Html oldalon pedig a header.php fájlba kell a kódot illeszteni. Mind a két esetben egy DIV tag közé kerül a kód. Például <div id=”fejlecen-tartalom”>ide jön a friss képek kódja</div> És ez után a CSS kódban pedig meg lehet adni a pontos helyét a képeknek.

 

Oldalsávba illesztés: ha a szélső modulba teszitek a kódot, akor célszerű egy <center>ide jön a friss képek kódja</center> közé illeszteni azt, hogy az oldalsávban szépen középen legyenek a képek.


1 070 megtekintés

Hozzászólások