2017. 11. 20.Képes project szövegdoboz 32.
2017. 11. 18.Videó beágyazása Coppermine galériába 2.0
2017. 11. 16.Coppermine themes
2017. 11. 16.WordPress themes
2017. 11. 15.Új design a LindaDesign-on
png-keszites.flv

PNG kép készítése

demi-lovato.png

Sosugary Gallery themes

lindadesign-fantasy.png

Coppermine Gallery themes

vanessa-marano.png

G-Portál themes

Sosugary galériában vízjel hozzáadása

Kérésre készült el ez a leírás is. Végre volt rá időm, hogy megcsináljam. A vízjel az annyit jelent, hogy a galériában a képeitek egyik sarkában van egy logó, vagy az oldalatok címe, vagy valami, ami azt tükrözi, hogy a kép a “tied”, a te galériádból származik.

 

  • Az egyik legfontosabb a vízjellel kapcsolatban, hogy ha beállítottátok a Sosugary galériában a vízjel hozzáadása funkciót észre fogjátok venni, hogy az addig feltöltött képeknek nem lesz vízjele, viszont amit a vízjel beállítása után töltötök fel, annak már ott lesz a logótok a képetek egy sarkában.
  • A másik legfontosabb, hogy igen be lehet állítani azt is, hogy a régebbi képeken is szerepeljen a vízjel. Erről itt találjátok meg a leírást: Vízjel hozzáadása a régebbi képekhez

 

És akkor a leírás

 

Ennek a leírásnak a mintájára a saját képtáratokba a galériába, ahova a fejlécet is feltöltöttétek, töltsétek fel a vízjeleteket, ami majd meg fog jelenni a képetek egy sarkában. A vízjel feltöltése után a galériában az albumban nézzétek meg a képet és kattintsatok rá közben jobb egérgombbal és válasszátok a Képadatok megjelenítése opciót. (Mozilla Firefoxban)

 

 

 

A felugró ablakban ki kell másolni a kép URL címét, amit aztán be kell illeszteni a Beállításokban a vízjel kép helyére.

 

 

 

Másolás után menjetek a galéria Beállítások menübe és ott keressétek az Image watermarking lehetőséget.

 

 

Az alap beállítások a következőek: legelőször is a legelső beállításnál állítsuk be a pipát. Az-az, igen használni szeretnénk a vízjel funkciót.

 

 

A másik legfontosabb beállítás, hogy a kimásolt URL címet be kell illeszteni az eredeti helyére

 

 

Ezen a képen pedig az ajánlott beállításokat foglaltam még össze

 

 

Ha készen vagytok minden beállítással, akkor el is lehet menteni. Ha mindent jól csináltatok, akkor zöld pipa jelzi, hogy jól ment minden :)

 

 

 

A képeken pedig ott is van a vízjel :)

 

 

Ez egy lekicsinyített kép:

 


372 megtekintés

Hozzászólások