2018. 05. 12.Videó | Kép élénkítése Photoshop-ban
2018. 05. 05.ColorCop színlopó program
2018. 04. 30.Coppermine | Kép és fájlméret megadása az indexképek alatt
2018. 04. 24.Coppermine | Thumbnails képek méretének változtatása egyszerűen
2018. 04. 18.Videó | PNG készítése Photoshop-ban
Coppermine Gallery themes

Coppermine Gallery themes
352 napja
748 néző

WordPress themes

WordPress themes
353 napja
213 néző

G-Portál themes

G-Portál themes
353 napja
126 néző

Tumblr themes

Tumblr themes
353 napja
175 néző

Flaunt

Jelentkezés a flaunt.nu-hoz


Szerintem az a legtisztább, ha ezen az e-mail címen jelentkeztek náluk:
flaunt.nu /kukac/ gmail.com
24 órán belül 100%, hogy válaszolnak. Ha mégsem, akkor írjatok nekik újra, mert nálam is elsőre a Spam mappájukba ment a levelem és csak 2 nap után vették észre, de még így is válaszoltak :) A jelentkezés egyszerű. Megírjátok, hogy milyen témájú oldalt szeretnétek létrehozni. Adni kell nekik egy linket pl. vagy csatolni egy képet a design kinézetéről, hogy lássák értetek a honlapszerkesztéshez.
 

Hello!

This is my website: http://aranymeli.gportal.hu/ – költözésnél, ha van már oldalad, akkor azt be is linkelheted
My website online for 8 years – azt is leírtam, hogy mennyi ideje szerkesztem
My website theme design / portfolio – az oldalam témája. Ha neked rajongói oldalad van, akkor a fansite kell a design / portfólió helyett
What are my options? Domain? Subdomain? – ezek után megkérdeztem, hogy mit kaphatok, domaint vagy aldomaint.

Thank you very much in advance for your reply. – megköszöntem

LindaDesign – aláírtam
aranymeli.gportal.hu
https://www.facebook.com/LindaDesign.NonStop


Ezek után pedig meg kell várni a flaunt válaszát. Általában ha domaint nem is de aldomaint tuti biztos, hogy fognak adni, kivéve, ha azt látják, hogy nem igazán értetek a HTML/PHP-hoz.
 

Flaunt reklám elhelyezése az oldalon


Mikor megkapjátok az e-mailt, amiben benne vannak az adataitok (oldal címe, ftp kapcsolódás, cpanelbe belépés, stb, akkor ott kaptok egy linket is, ahol kitudjátok választani, hogy melyik hirdetéseket fogjátok elhelyezni az oldalon. Nem angol nyelvű oldalaknak elvileg kettő hirdetést kell elhelyezni. Egy hirdetés így néz ki. 5 sorból áll.
 

kattints a képre a nagy mérethez


Ez így egy teljes hirdetés. Mint a képen is lehet látni, az első űrlapban lévő kódokat a header.php fájlba kell elhelyezni az éppen használatban lévő témában és a </head> fölé beilleszteni.
 


 

Beilleszthetitek simán a kódokat úgy, ahogy az első űrlapban látható oda, annak a helyére amit bekereteztem, de ha már tapasztaltabb kódolók vagytok, akkor betehetitek azokat egy .js fájlba is, amit aztán FTP-n keresztül fel kell tölteni a tárhelyre és az elérési utat pedig belinkelni a képen látható módon körülbelül. Azért körülbelül, mert nem biztos, hogy ti is egy js mappába teszitek a javascript fájlt. A ti saját elérési utatokat kell megadni a header.php-ban a </head> fölötti részben. Ha ez megvan, akkor az 5. sorban lévő kódot pedig oda kell illeszteni, ahol szeretnétek megjeleníteni a reklámot. Lehet a sidebar.php-ban vagy a footer-ben, de a header.php-ban is lehet pl. a fejlécre tenni.


8 297 megtekintés

Hozzászólások