2018. 01. 02.Mi lesz a G-Portállal?
2018. 01. 01.Coppermine | Magyar nyelvű galéria (hungarian.php)
2017. 12. 23.Saját videó beágyazása weboldalba
2017. 12. 18.Coppermine vagy Sosugary galéria?
2017. 12. 18.Coppermine | Egyedi főoldali tartalom
Coppermine Gallery themes

Coppermine Gallery themes
42 napja
78 néző

WordPress themes

WordPress themes
43 napja
81 néző

G-Portál themes

G-Portál themes
43 napja
44 néző

Tumblr themes

Tumblr themes
43 napja
71 néző

Egyedi design a galériának

Egy SPGM galéria, amiben könnyedén létre tudsz hozni magadnak egyedi designt :) Először is mentsd le az én minta galériámat innen.
Csomagold ki a tömörített fájlt a gépedre. A galeria mappán belül kell lennie egy olyan mappának, hogy CSS mappa. Az ebben lévő CSS file-t nyisd meg akár jegyzettömbben is lehet. Itt tudsz pl. fejlécet adni a galériádnak ebben a részben:

 

#top { /* fejléc része */
height: 500px;
background-image: url(head.png); /* a képed url-je */
width: 1012px;}

 

A fejlécet a CSS mappába töltsd fel!!! Az enyémet írd felül. A név marad! De a CSS-ben is mindenhova odaírtam, hogy mi micsoda :) Akkor most, hogy a háttér és a fejléc meg van állítsunk be más fontos dolgokat. Például a link színe vagy a képek stílusa. A galeria mappában vagy egy flavors mappa. Azon belül egy mappa van default néven. És ebben van egy CSS fájl spgm_style néven. Ezt nyisd meg szintén akár jegyzettömbben. Itt is odaírtam a CSS kódban, hogy mi micsoda :) Ha kész vagy a CSS-ekben a beállításokkal, akkor mehet a galéria a szerverre :) Itt olvashatsz róla. Ha pedig már van galériád, akkor írd felül a régi fájlokat az újra.

 


508 megtekintés

Hozzászólások