2018. 01. 02.Mi lesz a G-Portállal?
2018. 01. 01.Coppermine | Magyar nyelvű galéria (hungarian.php)
2017. 12. 23.Saját videó beágyazása weboldalba
2017. 12. 18.Coppermine vagy Sosugary galéria?
2017. 12. 18.Coppermine | Egyedi főoldali tartalom
Eliza Taylor

Eliza Taylor
37 napja
7 néző

Little Mix

Little Mix
37 napja
15 néző

Gal Gadot

Gal Gadot
37 napja
7 néző

Girls' Generation

Girls' Generation
37 napja
10 néző

Mi lesz a G-Portállal?
592 megtekintés

Többen megkerestetek már e-mailben azzal, hogy tudok-e valamit a G-Portálról. Az az igazság, hogy én sem tudok többet nálatok sajnos, hiszen én is csak egy felhasználójuk vagyok a sok közül. Nem akarok náluk rákérdezni, de ha mégis úgy fog történni, amitől féltek, akkor arról úgyis tudni fogtok, mert nem hinném, hogy csak úgy szó nélkül megszűnne a G-Portál. Végül is ez az egyetlen ingyenes normális magyar webszerkesztő. Nem hinném, hogy megszűnik, de ugye semmi sem kizárt. Ha meg esetleg tudnék valamit, elnézéseteket kérem, de nem osztanám meg, mert az nem az én tisztem. Én bízom superuser szavaiban és abban, hogy igaz az, amit leírt itt – szerintem hihető és érthető, amit írt, szóval amíg mást nem írnak, addig szerintem nincs ok félelemre. Eléggé egyenesnek vélem a G-Portál szerkesztőségét ahhoz, hogy ha bármi baj van avagy lenne, akkor azt közölnék a felhasználókkal is. Szóval szerintem ok nélkül senki ne terjesszen vagy képzeljen be olyan dolgokat, hogy a G-Portál esetleg megszűnne. Addig legalább is ne, amíg ezt biztosan nem lehet tudni. Attól, mert most nem olyan aktív a szerkesztőség, az még nem biztos, hogy azt jelenti, hogy vége lenne a G-Portálnak. Erre jelenleg semmilyen utaló nyom nincsen. Lehet éppen azon dolgoznak, hogyan lehetne még jobb az egész G-Portál. Ki tudja :) Ha meg mégsem, azt nagyon fogom sajnálni.

 

superuser: Bármilyen ijesztőnek is tűnik a helyzet, tényleg nincs ok az aggodalomra, az bizonyos, hogy nem zárjuk be a kapukat. Nem-nem! :)

 
Előző, következő cikkMielőtt hozzálátnánk a galériánk magyarosításához, mindenkinek nagyon-nagyon boldog új évet kívánok egészségben, gazdagságban, boldogságban egyaránt. Gondoltam kezdjük egy jó kis leírással ezt az évet. Igen, ez megint egy Coppermine galéria leírás, mert mostanában csak azt hozok. Szeretek a galériával

 Hozzászólások