2018. 01. 02.Mi lesz a G-Portállal?
2018. 01. 01.Coppermine | Magyar nyelvű galéria (hungarian.php)
2017. 12. 23.Saját videó beágyazása weboldalba
2017. 12. 18.Coppermine vagy Sosugary galéria?
2017. 12. 18.Coppermine | Egyedi főoldali tartalom
Coppermine Gallery themes

Coppermine Gallery themes
21 napja
46 néző

WordPress themes

WordPress themes
22 napja
48 néző

G-Portál themes

G-Portál themes
22 napja
25 néző

Tumblr themes

Tumblr themes
22 napja
43 néző

WordPress | Bejegyzés nem jelenik meg a főoldalon
241 megtekintés

Ez a leírás azért jutott eszembe, mert nekem is szükségem volt valamire, amivel ezt meg tudom oldani, ugyanis próbálom majdnem minden leírásomat áttenni bejegyzésbe és az oldalakat meg törlöm. Szóval ez a minimális kis bővítmény arra jó, ha írtok egy bejegyzést, de azt nem akarjátok, hogy a főoldalon is megjelenjen, mert mondjuk egy modult hoznátok létre például. Viszont a kategóriák vagy a címkék oldalon ott lesz a cikk. Persze úgy is be lehet a bővítményt állítani, hogy ott se jelenjenek meg, de szerintem ott maradhat, mert úgy is több látogatót tudunk bevonzani pl. címkék alapján. Azért is jobb talán mindent bejegyzésben írni, mert ugye az oldalakhoz nem adható hozzá sem kategória, sem címke, viszont a bejegyzésekhez hozzáadható, plusz van saját URL címük, így linkelhetőek ugyanúgy, mint az oldalak.

 

A bővítmény neve WP Hide Post és innen lehet letölteni vagy simán a vezérlőpulton belül is fel lehet telepíteni. Én a vezérlőpultos megoldást ajánlom inkább.

 

Letöltés és értelemszerűen a plugin bekapcsolása után a bejegyzések oldalon megjelenik egy újabb ablakocska a szerkesztő modul alatt, mint nálam a képen:

 

 

Itt pedig kiírtam, hogy melyik beállítás mire való pontosan.

 

 

Szerintem hasznos kis bővítmény, ha valaki úgy akar bejegyzést írni, hogy az ne jelenjen meg a főoldalon, csak mellék oldalon, ahova belinkelitek.
Előző, következő cikkSziasztok! Mára már nem terveztem semmit hozni, de mivel a napokban volt egy kérés, hogy készítsek egy Gal Gadot-os fejlécet, így arra jutottam, hogy inkább egy teljes kinézetet készítek. Ha tetszik valakinek csak a fejléc, azt is fel lehet

Megérkezett az első Prémium téma, ami már nem ingyenes. A sok ingyenes mellett, ha egy téma számomra túl jól sikerül, az ezentúl nem lesz ingyen elérhető. A témákat itt sem kell az általam elkészített sztárral felhasználni. Át lehet a

 Hozzászólások