Cikkajánló
Volt egy kis időm, így készítettem CSS kódot a blog modul lapozójához. Kicsit átvariáltam superuser CSS kódját. Összevontam pár részt benne, meg megcsináltam, hogy a lapozó pont a blog
Kérésre hoztam egy újabb szövegdobozt, ahol ha a képre viszed az egeret, akkor jelenik meg az üdvözlő szöveg. De szöveg helyett más is lehet a doboz tartalma. Pl.:  
Joseph Morgan Matthew Goode Norman Reedus Ian Fansite Selena Gomez Miley Cyrus Ashley Tisdale Demi Lovato   Hoztam még ötféle képeffektet, amit nagyon jól lehet használni elit cseréknél (is).
Sosugary Gallery | Jennifer Lawrence téma Szövegdoboz | Kattintásra kijelöli és másolja a szöveget Ingyenes téma | Coppermine Gallery free theme Prémium téma | Sophie Turner WordPress theme WordPress | Letöltés számláló
2017. szeptember. 19.
WordPress | Bejegyzés nem jelenik meg a főoldalon

Ez a leírás azért jutott eszembe, mert nekem is szükségem volt valamire, amivel ezt meg tudom oldani, ugyanis próbálom majdnem minden leírásomat áttenni bejegyzésbe és az oldalakat meg törlöm. Szóval ez a minimális kis bővítmény arra jó, ha írtok egy bejegyzést, de azt nem akarjátok, hogy a főoldalon is megjelenjen, mert mondjuk egy modult hoznátok létre például. Viszont a kategóriák vagy a címkék oldalon ott lesz a cikk. Persze úgy is be lehet a bővítményt állítani, hogy ott se jelenjenek meg, de szerintem ott maradhat, mert úgy is több látogatót tudunk bevonzani pl. címkék alapján. Azért is jobb talán mindent bejegyzésben írni, mert ugye az oldalakhoz nem adható hozzá sem kategória, sem címke, viszont a bejegyzésekhez hozzáadható, plusz van saját URL címük, így linkelhetőek ugyanúgy, mint az oldalak.

 

A bővítmény neve WP Hide Post és innen lehet letölteni vagy simán a vezérlőpulton belül is fel lehet telepíteni. Én a vezérlőpultos megoldást ajánlom inkább.

 

Letöltés és értelemszerűen a plugin bekapcsolása után a bejegyzések oldalon megjelenik egy újabb ablakocska a szerkesztő modul alatt, mint nálam a képen:

 

 

Itt pedig kiírtam, hogy melyik beállítás mire való pontosan.

 

 

Szerintem hasznos kis bővítmény, ha valaki úgy akar bejegyzést írni, hogy az ne jelenjen meg a főoldalon, csak mellék oldalon, ahova belinkelitek.

Kapcsolódó bejegyzések

lindadesign
120 megtekintés

Előző, következő cikk

Gal Gadot G-Portálos téma

Sziasztok! Mára már nem terveztem semmit hozni, de mivel a napokban volt egy kérés, hogy készítsek egy Gal Gadot-os fejlécet, így arra jutottam, hogy inkább egy teljes kinézetet készítek. Ha tetszik valakinek csak a fejléc, azt is fel lehet

Prémium téma | Ellie Goulding G-Portálos téma

Megérkezett az első Prémium téma, ami már nem ingyenes. A sok ingyenes mellett, ha egy téma számomra túl jól sikerül, az ezentúl nem lesz ingyen elérhető. A témákat itt sem kell az általam elkészített sztárral felhasználni. Át lehet a

 

Hozzászólások