2018. 04. 24.Coppermine | Thumbnails képek méretének változtatása egyszerűen
2018. 04. 18.Videó | PNG készítése Photoshop-ban
2018. 04. 17.Coppermine | Eredeti kép megnyitása új lapon és nem új ablakban
2018. 04. 03.Képről szöveg másolása
2018. 04. 02.Coppermine Galéria költöztetése
Coppermine Gallery themes

Coppermine Gallery themes
81 napja
112 néző

WordPress themes

WordPress themes
82 napja
114 néző

G-Portál themes

G-Portál themes
82 napja
67 néző

Tumblr themes

Tumblr themes
82 napja
101 néző

WordPress | Szerkesztő button minden modulban
331 megtekintés

Hogy mi is ez? Ez egy olyan kicsi button, amit csak a WordPress-be való bejelentkezés után lát a szerkesztő. Minden bejegyzésbe és oldalakba be lehet tenni, ami arra jó, hogy egyetlen kattintással szerkesztő nézetbe tudunk kerülni és átírni vagy módosítani lehet egy-egy bejegyzést vagy oldalt. Az oldalakra annyira nem is kell, mert minden oldalon, amikor azon vagyunk felül a vezérlősávban ott van, hogy Bejegyzés szerkesztése, és a button is pont erre szolgál.

 


Az első képen lehet látni, hogy a jobb felső sarokban ott az Edit Post button. A másikon nincsen ott. Az Edit post button szövegét is meglehet változtatni a kódjában, ha akarjátok.

 

Viszont a főoldalon csak akkor van ott a vezérlősávban, hogy bejegyzés szerkesztése, ha konkrétan azon a bejegyzésen állunk. Ezzel a buttonnal viszont pár kattintást megspórolunk magunknak, mert így egy kattintás után már akár a főoldalról is szerkeszthetjük a bejegyzésünket. Ismétlem, csak akkor látszik a button, ha be vagyunk jelentkezve. Ezt a kódot általában a home.php, page.php, single.php és index.php oldalakra szokás tenni, és ugyanúgy kell használni, mint például a kategóriák vagy dátum kódját. Külön DIV-be is tehető az elhelyezése végett. A lenti CSS kód csak a kinézetre vonatkozik.

 

Szerkesztő button kódja

 

<?php edit_post_link('Edit Post', '<p align="right" class="button"><strong> ', '</strong></p>'); ?>

 

CSS kód

 

.button a, .button a:visited {
padding: 8px 10px;
color: #ffffff !important;
background: #85B6D9;
}
.button a:hover {
background: #4B84A7;
color: #ffffff;
}
Előző, következő cikkNem tudom ti hogy vagytok vele, de engem mindig is idegesített az, hogy ha feltöltöttem egy képet a Coppermine galériába, akkor sokszor úgy jelent meg a kép, hogy az alak közepe volt látható és nem a feje. Most volt

Mostanában egy csomó dolgot át akarok változtatni a galériában, így mindig vannak új ötleteim, amiről írhatok :) Ez is egy olyan dolog, ami már hosszú ideje idegesített, csak eddig nem néztem utána, hogy hogyan lehet megoldani. Eléggé zavaró tud

 Hozzászólások