2019. 03. 05.Videó | Vízjel eltüntetése képről Photoshop-ban
2018. 05. 12.Videó | Kép élénkítése Photoshop-ban
2018. 05. 05.ColorCop színlopó program
2018. 04. 30.Coppermine | Kép és fájlméret megadása az indexképek alatt
2018. 04. 24.Coppermine | Thumbnails képek méretének változtatása egyszerűen
Coppermine Gallery themes

Coppermine Gallery themes
1819 napja
4368 néző

WordPress themes

WordPress themes
1821 napja
926 néző

G-Portál themes

G-Portál themes
1821 napja
434 néző

Tumblr themes

Tumblr themes
1821 napja
606 néző

A honlapverseny eredményhirdetése
2 285 megtekintés

Megszületett a honlapverseny eredményhirdetése. Az első 3 helyezett sok-sok nyereménnyel lett gazdagabb. Részletes végeredmény nincsen. Akik nem kerültek be az első 3-ba, azok holtversenyben mind a 4. helyen végeztek :) mert minden oldal szép és tartalmas a maga nemében. Az eredményhirdetés a 3. helyzettel kezdődik. A 2. és 1. helyezetteket az Elolvasom a teljes cikket linkre kattintva találjátok meg.
 

 
A honlapverseny 3. helyezettje: http://monsterhighfansite.gportal.hu
Egyértelmű volt, hogy bekerülsz az első 3-ba, mert mindig nagyon szép és rendezett az oldalad. A mostani kinézetbe sem igazán lehet belekötni ;) Szépek a színek. A fejléc is nagyon szép és tetszik, hogy úgy van megoldva, hogy egy nagyobb felbontású monitoron is végigér széltől-szélig. Nem zsúgolt, nincs agyon effektezve, szóval szép. A tartalom is rengeteg a honlapon. Látszik, hogy sokat foglalkozol az oldallal. Egyértelműen megérdemled a helyezést. A nyereményed pedig: 300 kredit, falap gravírozva (én készítem), érem+betét+szalag (én készítem). A napokban írok majd e-mailt és a továbbiakat majd ott megbeszéljük. Gratulálok!

 

 

 
A honlapverseny 2. helyezettje: http://the-walkingdead.gportal.hu
Lehet kicsit elfogult vagyok, mert egyébként imádom ezt a sorozatot, mindig nézem és általában alig várom, hogy legyen már a következő rész. De a honlapra visszatérve: a fejléc nagyon jól el lett találva. Tetszik, hogy a fő-fő szereplők vannak rajta, és úgy nagyjából a fejlécen lévő információkból már kiderül elég sok minden az oldal tartalmáról is. Rendezett a fejléc is meg a modulok is. Jó sok tartalom van rajta. Eltartott egy darabig, mikor anno végigolvastam :) A tartalom és a menük is rendben vannak és teljesen rendezettek. Rengeteget dolgozol az oldalért, ez látszik is. Szerintem nincs még egy ilyen jó rajongói oldal a sorozatról. Szóval nagyon is megérdemelted a helyezést. A nyereményed pedig: 500 kredit, falap gravírozva (én készítem), érem+betét+szalag (én készítem). A napokban írok majd e-mailt és a továbbiakat majd ott megbeszéljük. Gratulálok!

 

 
A honlapverseny első helyezettje: http://romaingrosjean.gportal.hu
Számomra nem volt kérdés, hogy a te oldalad nyeri a versenyt. Annyira szép mindig a kinézet, és minden egyes alkalommal fel lehet fedezni benne valami egyediséget is, amitől még jobban tetszik az egész. Tetszik, hogy a lap tetején és alján fix sáv van, amiben idézetek és visszaszámláló is működik. Te is folyamatosan frissíted a honlapot, ezáltal látszik, hogy sokat foglalkozol vele. A tartalom rendezett, olvasható. Semmi rosszat nem tudok mondani :) és nem is akarok. A nyereményed pedig: 1.000 kredit, falap gravírozva (én készítem), egy tábla csoki, érem+betét+szalag (én készítem). A napokban írok majd e-mailt és a továbbiakat majd ott megbeszéljük. Gratulálok!
Előző, következő cikk  Egy újabb hullámos tutorial készült el. Ezzel az eljárással már készítettünk egy hullámos leírást, de itt most az egyenletes hullám készítéséről lesz szó. A leírás a G-portálos aloldalon található, mert a Photoshop-os tutorialok még nem kerültek át erre

Bocsánat, hogy egy ideje nem volt friss, de egy perc időm sem volt az oldalra sajnos :( Remélem most már lassan több időm lesz és akkor hozok több frissítést is. Egyelőre 27 darab Ariana Grande .png képet hoztam a

 Hozzászólások