2019. 03. 05.Videó | Vízjel eltüntetése képről Photoshop-ban
2018. 05. 12.Videó | Kép élénkítése Photoshop-ban
2018. 05. 05.ColorCop színlopó program
2018. 04. 30.Coppermine | Kép és fájlméret megadása az indexképek alatt
2018. 04. 24.Coppermine | Thumbnails képek méretének változtatása egyszerűen
Coppermine Gallery themes

Coppermine Gallery themes
1822 napja
4369 néző

WordPress themes

WordPress themes
1823 napja
926 néző

G-Portál themes

G-Portál themes
1823 napja
434 néző

Tumblr themes

Tumblr themes
1823 napja
606 néző

Képek feltöltése FTP-n keresztül

Nyisd meg a Total Commandered és kapcsolódj a galériádhoz.Ilyesmit kell látnod, ha kapcsolódtál
 


 

A Total Commandered másik oldalában válaszd ki a gépeden azt a mappát, ahol a képeid vannak. Lehetőleg a képeket csoportosítsd külön mappákban.
 


 

Pl.: fotosorozatok, texturak, vegyes_kepek, stb. Az a lényeg, hogy ne legyen a mappának ékezete és ne legyen közte szünet sem! Ha meg vannak a gépeden a képek, akkor töltsünk fel egy mappát a képekkel együtt. Az egész mappát húzd át a galériád albums mappájába! Nekem a bal oldali kép a galéria, a jobb oldali kép pedig a számítógépemen lévő mappák. Kijelölöm a rainbow mappámat, azaz rákattintok jobb egérgombbal.
 


 

A billentyűzeten megnyomom az F5-ös billentyűt. Ez a másolás. Kijön egy kis ablak. Így, ahogy nálam szerepel, nálad is így nézzen ki a kis ablak. Ha minden jó, akkor katt az oké-ra.
 


 


 

Most feltölti a TC a tárhelyedre a képeket. Ez rövidebb-hosszabb idő, attól függően mennyi képet töltesz fel. Ezt az időt várd ki. Ha elkészült, akkor a mappádat már is látod a galériád albums könyvtárában.
Ha nem vagy bejelentkezve a galériába, akkor menj és jelentkezz be! A beállítások menüsorban lesz egy olyan menüpont, hogy csoportos hozzáadás. Na ide kattints kérlek. Most kijön egy ablak, ahol azokat a mappákat látod, amiket a Total Commanderrel feltöltöttél FTP-n keresztül a galériád albums mappájába.
 


 

Itt kattints arra a mappára, amit az előbb feltöltöttél.
 


 

Most egy újabb ablak jön ki. A képeidet látod megnevezés szerint.
 


 

Itt nem kell semmit tenned, csak az oké-ra kattimts! És most kijön a lista képekkel, mindennel együtt.
 


 

Itt most ki kell választanod egy albumot ahova a képek el legyenek helyezve! Én a szivárványos képek albumban fogom tenni a képeket. Ha ez meg van menj a lap aljára és katt ide!
 


 


 


 

Aztán egy ilyen oldalon találod magad:
 


 

Amint látod van pár sor, ahol nincs ott az OK gomb.
 


 

Ez azt jelenti, hogy a képet még nem sikerült betenni a helyére (ez nem minden tárhelyen fordul elő) Ha nálad is előfordul, akkor újra el kell menned a csoportos hozzáadás ikonra, újra ki kell választanod a mappádat és újra hozzá kell adnod a képeidet az albumodhoz. Addig, míg az összesnél az ok gomb lesz látható. Megjegyzem, ami képeket már hozzáadott, azzal nem foglalkozik a galéria, vagy is nem adja hozzá újra. Csak azt adja hozzá, ami elsőre nem sikerült. Ha ez kész, akkor menj és nézd meg a galériádat. Ott vannak a képek.
 


1 176 megtekintés

Hozzászólások