2019. 03. 05.Videó | Vízjel eltüntetése képről Photoshop-ban
2018. 05. 12.Videó | Kép élénkítése Photoshop-ban
2018. 05. 05.ColorCop színlopó program
2018. 04. 30.Coppermine | Kép és fájlméret megadása az indexképek alatt
2018. 04. 24.Coppermine | Thumbnails képek méretének változtatása egyszerűen
Coppermine Gallery themes

Coppermine Gallery themes
1698 napja
4285 néző

WordPress themes

WordPress themes
1699 napja
906 néző

G-Portál themes

G-Portál themes
1699 napja
423 néző

Tumblr themes

Tumblr themes
1699 napja
586 néző

Legfrissebb képek megjelenítése Sosugary Galériában

Végre rászántam magam és elhoztam azt a leírást, amivel a Sosugary Galériába feltöltött legfrissebb képeket meg lehet jeleníteni bármilyen weboldalon és nem csak a G-Portálon. Annyira egyszerű az egész, hogy sok magyarázatot nem is igényel :) Csak 1-2 tippet írok hozzá inkább. Az eredeti leírás ezen az oldalon található meg: http://sosugary.com/latestphotosblock.htm

 

 

Az alap kód így néz ki. A kiemelt rész helyére kell beírni a Sosugary Galéria oldalatok címét. Az oldalcím utáni részt azt meg kell hagyni! Ezt: /cpmfetch/latest.php. Ez felel azért, hogy a képek meg is jelenjenek az oldalon.

 

<iframe width="225" height="330" frameborder="no" scrolling="no" src="http://demo.sosugary.org/cpmfetch/latest.php"></iframe>

 

Ezen az oldalon pedig vannak ajánlott méretek is demóval. Válasszatok egyet és illesszétek be oda a kódot, ahol majd meg fognak jelenni a legfrissebb képek.

 

Fejlécre illesztés: ha a fejlécre illesztitek a képeket, akkor ajánlott ezt a fejléces kódot használni G-Portálon! Html oldalon pedig a header.php fájlba kell a kódot illeszteni. Mind a két esetben egy DIV tag közé kerül a kód. Például <div id=”fejlecen-tartalom”>ide jön a friss képek kódja</div> És ez után a CSS kódban pedig meg lehet adni a pontos helyét a képeknek.

 

Oldalsávba illesztés: ha a szélső modulba teszitek a kódot, akor célszerű egy <center>ide jön a friss képek kódja</center> közé illeszteni azt, hogy az oldalsávban szépen középen legyenek a képek.


1 693 megtekintés

Hozzászólások