2018. 05. 12.Videó | Kép élénkítése Photoshop-ban
2018. 05. 05.ColorCop színlopó program
2018. 04. 30.Coppermine | Kép és fájlméret megadása az indexképek alatt
2018. 04. 24.Coppermine | Thumbnails képek méretének változtatása egyszerűen
2018. 04. 18.Videó | PNG készítése Photoshop-ban
Coppermine Gallery themes

Coppermine Gallery themes
284 napja
701 néző

WordPress themes

WordPress themes
286 napja
198 néző

G-Portál themes

G-Portál themes
286 napja
112 néző

Tumblr themes

Tumblr themes
286 napja
162 néző

Vízjel hozzáadása

A vízjel igazság szerint arra szolgál, hogy a saját tulajdonú dolgaidat le tudd védeni és más ne tudja használni csak úgy. Sokan a galériában a képek alsó széleire is tesznek ilyen vízjeleket. Ez a leírás pontosan azt magyarázza el, hogyan lehet a Coppermine Galériában a képeknek vízjelet adni. Először is készíts egy képszerkesztő programban vízjelet magadnak. Én ilyet készítettem a Titanic-os képeimnek (lásd jobb alsó sarok)
 


 

Ez egy .png kép, ami a képek alsó szélein jelenik meg. A látogató e nélkül nem tudja elmenteni a képet. A vízjel képed kiterjesztése .png legyen! Ha kész vagy a vízjellel, akkor először is a galériában be kell kapcsolnunk, hogy a vízjel majd meg is jelenjen a képek szélein. Szóval a galériában menj a beállításokra. Azon belül az Image watermarking-ot keresd és így állítsd be:
 


 

Ha kész a beállítás, akkor Total Commanderrel csatlakozni kell FTP-n keresztül a tárhelyedhez. Ott a Galéria mappádban keresd az images mappát:
 


 

Lépj bele és keresd a legutolsó fájlt.
 


 

Ezt kell felül írnod azzal a .png képpel, amit készítettél magadnak. Felülírás után már használatban is van a vízjeled :)
De azt tudni kell, hogy azok a képek, amik a vízjel beállítása előtt kerültek feltöltésre a galériában, tehát ezeken a képeken nem lesz rajta a vízjel. Csak azokon a képeken lesz rajta, amik a beállítás után kerültek feltöltésre. És nem, nem lehet megcsinálni, hogy a régebbi képeken is rajta legyen


556 megtekintés

Hozzászólások