2019. 03. 05.Videó | Vízjel eltüntetése képről Photoshop-ban
2018. 05. 12.Videó | Kép élénkítése Photoshop-ban
2018. 05. 05.ColorCop színlopó program
2018. 04. 30.Coppermine | Kép és fájlméret megadása az indexképek alatt
2018. 04. 24.Coppermine | Thumbnails képek méretének változtatása egyszerűen
Coppermine Gallery themes

Coppermine Gallery themes
1706 napja
4296 néző

WordPress themes

WordPress themes
1707 napja
912 néző

G-Portál themes

G-Portál themes
1707 napja
424 néző

Tumblr themes

Tumblr themes
1707 napja
589 néző

Mennyi weboldala legyen egy embernek?

A cím kérdésére az őszinte válasz az lenne, hogy akármennyi, mert mindenki saját maga dönti el, hogy mennyi honlapot szeretne szerkeszteni. Ez jogos is, de az én véleményem ettől kicsit eltérő. Ezt úgy értem, hogy legyen inkább egy vagy kettő oldalatok csak, de akkor ezeknek az oldalaknak a szerkesztésébe adjatok bele mindent. Annak semmi értelme szerintem, hogy 2-3-4 vagy több oldalt is szerkesztetek és mondjuk mindegyiket csak úgy nagyjából. Sem látogatókat nem lehet így igazán szerezni, sem rendesen nem lehet beleadni apait-anyait a szerkesztésbe. Bele szoktam futni olyan szerkesztőkbe akik több helyen is jelen vannak (amivel egyébként semmi baj sincsen) vagy jelen szeretnének lenni, de a vége mindig az, hogy vagy idő vagy kedv nincsen a szerkesztésre. Értem én, hogy az egyik hobbitok a szerkesztés és honlapépítés, de ha alig van idő, akkor szerintem felesleges több oldalon is próbálkozni. Inkább válasszatok egy témát, ami tényleg érdekel titeket és azt csináljátok 100%-ban ahogy az időtök engedi. Sokkal jobban oda lehet figyelni egy vagy kettő honlap szerkesztésénél a frissítésekre vagy akár a látogatókra is. Általában több idő is jut ilyenkor a honlapotokra és jobban bele is tudtok adni mindent a szerkesztésbe így a látogatottságot is növelve.
 


Egyébként is olyan gáznak tartom, amikor valaki nyit egy oldalt például a G-portálon és pár hónap múlva bezár. Hopp, egy újabb honlap a sok ezer közé még, ami magára van hagyva. Vagy az is elég ciki szerintem, ha egy ingyenes szolgáltatótól kértek tárhelyet és domaint, aztán pár hónap múlva vagy rosszabb esetben pár hét múlva már nem is létezik az oldal. Ilyenkor komolyan csak a szolgáltatót sajnálom, hogy megadja amit kértek meg minden, aztán mégsem törődtök vele.
 

Tanács
Csak jószándékból mondom nektek, hogy csak akkor nyissatok oldalt, ha igazán tudtok vele foglalkozni, mert annak semmi értelme nincsen, hogy kinyitok-bezárok, kinyitok-bezárok. Ezáltal viszont akkor olyan témát válasszatok, ami igazán érdekel. Nekem csak egy oldalam van a lindadesign-nonstop.hu-n kívül a kedvenc színésznőmről, de már azt is teljesen elhanyagolom sajnos. Igaz friss hír is ritkán van róla, de ettől még igazán többet foglalkozhatnék vele. Szóval saját tapasztalat, hogy inkább kevesebb oldal de több figyelem a honlapra. :)


1 735 megtekintés

Hozzászólások