2019. 03. 05.Videó | Vízjel eltüntetése képről Photoshop-ban
2018. 05. 12.Videó | Kép élénkítése Photoshop-ban
2018. 05. 05.ColorCop színlopó program
2018. 04. 30.Coppermine | Kép és fájlméret megadása az indexképek alatt
2018. 04. 24.Coppermine | Thumbnails képek méretének változtatása egyszerűen
Coppermine Gallery themes

Coppermine Gallery themes
1766 napja
4346 néző

WordPress themes

WordPress themes
1768 napja
923 néző

G-Portál themes

G-Portál themes
1768 napja
433 néző

Tumblr themes

Tumblr themes
1768 napja
601 néző

Weboldalad irigy látogatói

Mivel sok mindenkit érint ez a téma, sőt, mindenkit érint, akinek van weboldala, így ma a látogatókról lesz szó. Persze első sorban azért írok róla, mert minden honlapnak vannak irigyei, olyan látogatók, akik mindent elkövetnének annak érdekében, hogy az adott oldal tulajdonosa bezárja a honlapját. Ezek a rosszindulatú látogatók, akik tele írják a chat-et, vendégkönyvet és mindent, amit lehet szeméttel, gonosz megjegyzésekkel, stb. Általában vannak olyan rosszindulatú látogatók, akik sajnos elérik a céljukat és a kiszemelt oldal tulajdonosa be is zárja a lapját. Pedig pont azzal nyerhetsz, ha még jobbá teszed a lapodat.
Hogy hogyan kell bánni ezekkel a komolytalan, buta, ostoba látogatókkal? Nos, hát a 7 évem alatt, amióta G-Portálon szerkesztek belefutottam pár ilyen emberkébe és még bele is fogok. Onnan tudom, hogy mindig akad egy-két ostoba ember, aki rosszat akar a másiknak.

 

 

Tehát általában véve az ilyen emberekkel sehogy sem kell bánni. Nem kell nekik válaszolni, semmire nem kell reagálni bármit is “mondanak”. Te csak szerkeszd tovább a honlapodat és hagyd Őt figyelmen kívül. Ha nem válaszolsz neki, akkor előbb-utóbb megunja és lekopik. Tényleg lekopik. Lehet időről-időre visszatér, de akkor sem kell foglalkozni vele.

 

 

Vagy, ha tényleg nagyon nem bírod magadban tartani, akkor írj neki a főoldalra választ, úgy, hogy azt mindenki lássa. Persze kultúráltan, kedvesen, de mégis gonoszul :) És akkor majd jó sok látogató melletted fog állni Ő meg majd rosszul fogja érezni magát, és így is lekopik előbb-utóbb. Vagy nem fogja rosszul érezni magát. mert csak egy tizenéves kis butuska és még nincs tisztában azzal, hogy amit tesz az nem normális, de akkor is abba hagyja.
Általában olyan dolgokba szoktak belekötni, ami nevetséges. Például, hogy nem tudsz helyesen írni, vagy unalmas az oldal, vagy csúnyák a grafikák, amiket készítesz, stb… Egy csomó mindent lehetne ide írni. Nagy valószínűséggel Ők egy másik oldal szerkesztői, akiknek a lapjuk kevésbé sikeres és irigyek rád. És ha elérik a céljukat és például bezárod a honlapodat, akkor sajnos előfordul, hogy ugye, mert te már nem szerkesztesz, így az ő weboldalán több lesz a látogató, mert nagy valószínűséggel Ő a te konkurenciád.
Még az is lehet, hogy egy ismerősöd az, akivel nem vagy túl jóban és úgy gondolja, hogy azzal árt neked, hogy tele szemetezi a honlapodat. Általában ezek fordulnak elő a leggyakrabban.
Tényleg ne kezdj el vele vitába szállni, ne alacsonyodj le a szintjére, mert nem éri meg. Hagyd figyelmen kívül ;) Vagy oszd meg mindenkivel :)

 

Itt egy bejegyzés, amit nem olyan régen írtam én is. Ha már muszáj kiadnod magadból, akkor tényleg úgy tedd meg, hogy mindenki lássa :)

 

Igen kedves hm, én sem vagyok tökéletes. Van, hogy elírok szavakat. Ez nem azért van, mert nem tudok helyesen írni, hanem azért, mert sietek. Nagyon gyorsan írok és közben csak az van a fejemben, hogy mit kell leírnom. Néha sajnos nem figyelek oda arra, ahogyan leírom a szavakat. De általában újra olvasom a cikket és javítom a hibákat. Igen, és akad, hogy kimarad 1-2 szó és nem veszem észre a hibát benne. Ez van. És igen, a muszáj az számomra egy mumus szó. Néha eltévesztem. Egyébként én aztán bírom a véleményeket és meg is szoktam őket fogadni. Persze ha az kulturáltan van elém tálalva. Egyébként szarok rá!
És igen a Chat-ből is törlöm az olyan hozzászólásokat, ami nem való oda. Egyesek vehetnének illemtan leckéket is akár, mielőtt bármiről is véleményt alkotnak. És ha már bárki is véleményt alkot a munkámról, írásomról vagy bármiről és esetleg neki neve is van, sőt akár az e-mail címét vagy a honlapja címét is felvállalja, még meg is köszönöm, hogy szólt a hibákért. De egy Senkire szerinted valaki odafigyel?
Amúgy nyugodtan áraszd el a Chat-et névtelenül, ha éppen nincs jobb dolgod. Itt mindenki tudja, hogy pont az olyanok miatt, mint Te is, nem írok a Chat-be. Aki tényleg az én válaszomra kíváncsi, na Ők megkeresnek e-mail-ben. Pont.

 


7 266 megtekintés

Hozzászólások