2019. 03. 05.Videó | Vízjel eltüntetése képről Photoshop-ban
2018. 05. 12.Videó | Kép élénkítése Photoshop-ban
2018. 05. 05.ColorCop színlopó program
2018. 04. 30.Coppermine | Kép és fájlméret megadása az indexképek alatt
2018. 04. 24.Coppermine | Thumbnails képek méretének változtatása egyszerűen
Coppermine Gallery themes

Coppermine Gallery themes
1698 napja
4285 néző

WordPress themes

WordPress themes
1699 napja
906 néző

G-Portál themes

G-Portál themes
1699 napja
423 néző

Tumblr themes

Tumblr themes
1699 napja
586 néző

Portálok listája a G-Portálon
2 272 megtekintés

Általában soha nem szoktam a véleményemet leírni, vagy kimondani, ha nem muszáj, mert túl őszinte vagyok, és vannak olyan emberek, akik nagyon nehezen viselik az igazságot. Vagyis általában a nagy többség ilyen engem is beleértve természetesen. Már régóta érlelődik bennem, hogy leírom a véleményemet a G-Portál portállistájáról. Vagyis inkább egy-két nevezetes oldalról, akik csaló módon kerülnek fel a portál lista tetejére. 99%-ban ezek az oldalak vagy a Blog kategóriában vagy a Portálépítés kategóriában találhatóak meg. Biztos máshol is megtalálhatóak, de általában ebben a két kategóriában szemtelenedtek el nagyon.Szerintem, akik sűrűn látogatják ezeket az oldalakat, úgyis tudják, hogy miről beszélek. Az ilyen és hasonló oldalak véleményem szerint rontják a G-Portál hírnevét, ami nem túl jó reklám, mert a G-Portál nagyon is jó hely csak sokan ezt nem tudják, mert pont, hogy a legtöbbször az ilyen kinézetű honlapokba botlanak, ami nézhetetlen.
 
Teljes mértékben igazságtalannak tartom azt, hogy az ilyen csaló oldalak ellen nincsen semmiféle intézkedés. Mondja már meg nekem valaki, hogy ezeket a szenny, ronda, csilli-villi, átláthatatlan lapokat igazi emberek is nézik? Szerintem nem. Most ez hirtelen azért pattant ki a fejemből, mert éppen a napokban “ébredt fel” “kedves” Anikónk, vagy aki a lapjára küldözgeti a kapu látogatókat. Tök nyilvánvaló, hogy nincs semmi az oldalon, még csak nem is vezet mindennap blogot de persze egyik-napról a másikra az 5 látogatóból lesz 200. Jövő héten ez a szám meg körülbelül a duplája lesz már. Na ja. Láttam, hogy már többen felhívtátok a Webmester figyelmét erre, csak sajnos eredménye az nem lett. Egyébként meg tök logikus, hogy igazából egy nagy nulla oldalak az ilyen lapok, mert pl. soha nem kerülnek ki a portálajánlóba, de még a főoldalra sem. Valószínű az év weboldala versenyen is az utolsó helyet foglalnák el. Nincs rajtuk semmi forgalom igazából.
 
Többek között ez is volt az egyik oka a költözésemnek. Félreértés ne essék nem irigykedem az ilyen oldalakra, hogy első helyeken vannak. Inkább szánalmas a dolog. Lehet, hogy most majd kevesebb lesz a látogatóm, mert nem leszek benne a portállistában és csak hébe-hóba lesz reklámozva az oldal, de egy olyan portállistában nem is akarok szerepelni, ahol egy tisztességes weboldalnak nem jut tisztességes helyezés a csalók miatt. Hogy lehet ezt megengedni? De most komolyan? A Blog kategóriában például egy csomó értelmes, szép, naprakész oldal van, amik tényleg akár az első 5-be is feljuthatnak, vagy fel is jutnak, miközben ilyen szenny lapok elállják a rendes szerkesztők útját. Azonnal felfüggeszteném az ilyen oldalakat, ha tehetném. Sőt! Egy e-mail címmel 3 oldalnál többet nem engedélyeznék létrehozni sem.
 

 
Az a része engem nem érdekel, hogy én hányadik helyen vagyok a Portálépítős kategóriában, főleg, mivel már nincs is aranymeli, de komolyan az első 4-5 helyet ilyen semmirekellő lapoknak kell uralni? Nyilvánvaló, hogy egy ember készítette mindet és csaló módon pörgeti a G-Portálos számlálót. Inkább arra kellene törekedni, hogy minél több IGAZI látogatója legyen ezeknek az oldalaknak. Igazán jó dolog lenne, ha ez ellen lehetne valamit tenni.
Előző, következő cikkKészítettem tegnap egy újabb WordPress témát, csak tegnap már nem akartam kitenni, mert egy napra kettő friss bőven elég, így beállítottam az időzítőt ma reggel 10-re. A témákban a fejlécek mindenhol csak minta fejlécek. Nem törvényszerű a használatuk. A

A design színvilága is egy nagyon-nagyon fontos dolog egy weboldal beindításában. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen színeket, mennyit és hogyan alkalmazunk egy oldalon. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én irtózom az olyan weboldalaktól, ahol egy szivárvány (majdnem)

 Hozzászólások