2019. 03. 05.Videó | Vízjel eltüntetése képről Photoshop-ban
2018. 05. 12.Videó | Kép élénkítése Photoshop-ban
2018. 05. 05.ColorCop színlopó program
2018. 04. 30.Coppermine | Kép és fájlméret megadása az indexképek alatt
2018. 04. 24.Coppermine | Thumbnails képek méretének változtatása egyszerűen
Coppermine Gallery themes

Coppermine Gallery themes
1704 napja
4296 néző

WordPress themes

WordPress themes
1705 napja
912 néző

G-Portál themes

G-Portál themes
1705 napja
424 néző

Tumblr themes

Tumblr themes
1705 napja
589 néző

Videó | Vízjel eltüntetése képről Photoshop-ban
8 415 megtekintés
Featured Video Play Icon

Atya Úr Isten! Lassan egy éve nem írtam egy bejegyzést sem. Hogy elrepült ez az egy év. Magába a WordPress-be sem mostanában léptem be, szóval most, hogy itt írok, előtte persze mindent frissítettem, hirtelen azt sem tudom, hol vagyok :D Egyelőre nagyon nem tetszik a WP új szerkesztő felülete. Gondolom ti már megszoktátok, de én még a régihez vagyok szokva, na. Mondjuk nem tervezem, hogy olyan sok frissítés lesz, mint régen, de azért néha-néha lehet, hozok majd ezt-azt. Időm és energiám sincsen már arra, hogy naponta akár több frissítést is készítsek. ÁÁÁÁÁ, elszórakoztam egy jó ideig az új WP felületével, de r*hadtul nem tetszik, szóval telepítettem ezt a bővítményt és így mindent visszacsináltam a szerkesztőben a régire. Majd azért még ismerkedem az újjal, de most nincs hozzá kedvem.

 

Most is csak egy nagyon egyszerű és könnyű Photoshop videó tutorialt készítettem, amiben megmutatom, hogy mennyire egyszerű némely képről eltüntetni a vízjelet. Persze vannak képek, amiken jó sok munka van és nem elég csak a Helyi javító ecset eszközt használni, hanem igen is kell a Klónozó ecset is, de a legtöbb képnél én csak a Helyi javító ecsetet használom. Néhány simítás és el is tűnt a vízjel. Mondjuk büdös b*nkó dolog azt leszedni, de ha van néha olyan kép, ami csak vízjellel jelent meg, mégis csak szebb nélküle, és nem én, és nem is ti lesztek az elsők, akik eltüntetik azt.

 

De nem csak vízjeleket lehet leszeni, hanem bármit, ami zavaró lehet egy képen akár. Vagy pl. egy kedvencetek feltesz magáról az Insta Story-ba egy képet, amire ráír. Ha olyan az írás, azt is el lehet ezzel a technikával tüntetni és lesz egy képetek, amin nincs rajta a felesleges írás például.

 

Ha bonyolultabb a logó eltüntetése, ajánlott a Klónozó ecset használata is itt-ott, de a legtöbb helyre elég a Helyi javító ecset is. Ezzel a megoldással elég gyorsan el lehet távolítani a felesleges írást egy képről :) A videót Youtube-on megtaláljátok, de azért ide is beillesztem.

 
Előző, következő cikkHoztam egy Photoshop videós segítséget arról, hogy egy kissé színtelen, fakó, nem olyan szép képből mégis hogyan lehet valamivel szebbet varázsolni. Magától értetődik, hogy nem csak ez az egy módja van annak, hogy a képeinket szebbé tegyük. A videó

 Hozzászólások