2019. 03. 05.Videó | Vízjel eltüntetése képről Photoshop-ban
2018. 05. 12.Videó | Kép élénkítése Photoshop-ban
2018. 05. 05.ColorCop színlopó program
2018. 04. 30.Coppermine | Kép és fájlméret megadása az indexképek alatt
2018. 04. 24.Coppermine | Thumbnails képek méretének változtatása egyszerűen
Coppermine Gallery themes

Coppermine Gallery themes
1822 napja
4369 néző

WordPress themes

WordPress themes
1823 napja
926 néző

G-Portál themes

G-Portál themes
1823 napja
434 néző

Tumblr themes

Tumblr themes
1823 napja
606 néző

WordPress | Letöltés számláló
1 617 megtekintés

Mindig is foglalkoztatott, hogy hogyan lehet egyszerűen azt látni, hogy egy adott fájlt mennyien töltöttek le. Gondolom nem meglepő, hogy erre is van WordPress bővítmény Download Monitor néven, amit innen lehet letölteni. Ez azoknak jó, akik letöltésre szánt fájlokat tartanak az oldalukon, mint én is. Jó, ha tudom, hogy például melyik sablonomat mennyien töltötték le. Ez által tudom, hogy az tetszetős volt-e vagy sem és akkor a jövőben olyasmiket hozok még. Az nem látszik, hogy ki töltötte le a fájlt, csak számolja a letöltéseket. Azt is be lehet állítani, hogy csak regisztrált felhasználók töltsenek le. Összesítője is van, ahol kinaplózza, hogy mikor és hányszor lett letöltve a fájl. Bármilyen fájlt be lehet linkelni vele. Akár képet is.

 

Ha feltelepítettétek és bekapcsoltátok a bővítményt, akkor a vezérlősávban megjelenik egy Letöltések menüpont is. Az almenüben az Új hozzáadására kell kattintani. Ha ide rámegyünk, hasonló oldal fogad, mintha bejegyzést szeretnénk írni. Felülre be kell írni a címet, aztán ha nem akarunk hozzá szöveget, akkor az alatta lévő részt üresen lehet hagyni. A letölthető fájlok modulban pedig vagy fel kell tölteni oda a fájlt vagy ha már fenn van a tárhelyen, akkor azt az URL címet kell megadni ott. A többi részt akár üresen is lehet hagyni. Ahogy ti jónak látjátok.

 

 

 

Ha készen vagytok, akkor jobb oldalon a Közzététel buttonra kattintsatok. Ezzel még nem vagyunk készen. Most jön a letöltés URL címe, amit már az elején lehet is látni jobbra fent.

 

 

Nekünk most az URL címre van szükségünk. Ezt kell belinkelni a fájl letöltéséhez. Példa ez az Emma Roberts-es sablon. Ha a letöltöm fölé viszitek az egeret, akkor a böngészőben alul mutatja az URL címet.

 


megnézemaloldalletöltöm
Előző, következő cikkAmiket itt most fel fogok sorolni, azokról az oldalon már írtam bővebben, de szerintem nem mindenki böngészi át ezt a rengeteg tartalmat, amit meg is értek. Szóval ebben a bejegyzésben pár szóban felsorolnám azt, hogy nagyjából mit és hogyan

Sziasztok :) Csak, hogy ne teljen el úgy hét, hogy nem hozok legalább egy darab prémium témát, így mára is készítettem egyet. Annyira imádom Sophie ezen fotósorozatát, hogy nem bírtam kihagyni, hogy ne készítsek vele kinézetet. És most jelenleg

 Hozzászólások