2019. 03. 05.Videó | Vízjel eltüntetése képről Photoshop-ban
2018. 05. 12.Videó | Kép élénkítése Photoshop-ban
2018. 05. 05.ColorCop színlopó program
2018. 04. 30.Coppermine | Kép és fájlméret megadása az indexképek alatt
2018. 04. 24.Coppermine | Thumbnails képek méretének változtatása egyszerűen
Coppermine Gallery themes

Coppermine Gallery themes
1822 napja
4369 néző

WordPress themes

WordPress themes
1823 napja
926 néző

G-Portál themes

G-Portál themes
1823 napja
434 néző

Tumblr themes

Tumblr themes
1823 napja
606 néző

WordPress | Szerkesztő button minden modulban
985 megtekintés

Hogy mi is ez? Ez egy olyan kicsi button, amit csak a WordPress-be való bejelentkezés után lát a szerkesztő. Minden bejegyzésbe és oldalakba be lehet tenni, ami arra jó, hogy egyetlen kattintással szerkesztő nézetbe tudunk kerülni és átírni vagy módosítani lehet egy-egy bejegyzést vagy oldalt. Az oldalakra annyira nem is kell, mert minden oldalon, amikor azon vagyunk felül a vezérlősávban ott van, hogy Bejegyzés szerkesztése, és a button is pont erre szolgál.

 


Az első képen lehet látni, hogy a jobb felső sarokban ott az Edit Post button. A másikon nincsen ott. Az Edit post button szövegét is meglehet változtatni a kódjában, ha akarjátok.

 

Viszont a főoldalon csak akkor van ott a vezérlősávban, hogy bejegyzés szerkesztése, ha konkrétan azon a bejegyzésen állunk. Ezzel a buttonnal viszont pár kattintást megspórolunk magunknak, mert így egy kattintás után már akár a főoldalról is szerkeszthetjük a bejegyzésünket. Ismétlem, csak akkor látszik a button, ha be vagyunk jelentkezve. Ezt a kódot általában a home.php, page.php, single.php és index.php oldalakra szokás tenni, és ugyanúgy kell használni, mint például a kategóriák vagy dátum kódját. Külön DIV-be is tehető az elhelyezése végett. A lenti CSS kód csak a kinézetre vonatkozik.

 

Szerkesztő button kódja

 

<?php edit_post_link('Edit Post', '<p align="right" class="button"><strong> ', '</strong></p>'); ?>

 

CSS kód

 

.button a, .button a:visited {
padding: 8px 10px;
color: #ffffff !important;
background: #85B6D9;
}
.button a:hover {
background: #4B84A7;
color: #ffffff;
}
Előző, következő cikkNem tudom ti hogy vagytok vele, de engem mindig is idegesített az, hogy ha feltöltöttem egy képet a Coppermine galériába, akkor sokszor úgy jelent meg a kép, hogy az alak közepe volt látható és nem a feje. Most volt

Mostanában egy csomó dolgot át akarok változtatni a galériában, így mindig vannak új ötleteim, amiről írhatok :) Ez is egy olyan dolog, ami már hosszú ideje idegesített, csak eddig nem néztem utána, hogy hogyan lehet megoldani. Eléggé zavaró tud

 Hozzászólások